Swiss Business Day, a Várkert Bazárban

2017. november 22-én negyedik alkalommal kerül megrendezésre a Swiss Business Day, ezúttal a Várkert Bazárban.

Az idei esemény mottója az Innováció és Tehetség, mellyel az egyik legfontosabb hazai gazdasági témát szeretnénk előtérbe helyezni, a munkaerő megtartás, munkaerő toborzás és a tehetséggondozás témaköreit. A kiállítók köre idén is nagyon színes lesz, több mint 50 svájci kötődésű cég mutatja meg magát a nagyközönség számára.

Az eseményt állásbörzével szélesítjük, amely lehetőséget ad a kiállító svájci cégek számára aktuális, nyitott pozíciók meghirdetésére, állásinterjúra és a nagyközönség számára, hogy egy helyen megismerkedjenek a svájci cégek által kínált lehetőségekkel. A svájci cégeket, mint munkáltatói márkát szeretnénk kihangsúlyozni.

Így ez a nap a svájci brandről szól, a minőségről, a kiváló svájci-magyar együttműködésekről.

A rendezvényt idén is a budapesti svájci nagykövetség háttértámogatásával valósítjuk meg, illetve kiemelt partnerünk ezúttal a Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA). Támogatóink között szerepel a Roche Magyarország Kft., a Nestlé Hungária Kft., a Novartis Hungária Kft., a Stadler Trains Magyarország Kft., az ABB Kft., a Fraisa Hungária Kft., a Givaudan Hungary Kft., továbbá a nyeremények összeállításához a Svájci Idegenforgalmi Hivatal, a SWISS légitársaság és a Lausanne-i Idegenforgalmi Hivatal támogatását kaptuk meg.

Röviden, egy nagyon érdekes és üzleti lehetőségekben gazdag rendezvénnyel készülünk idén az Önök számára. Ha tehetik, látogassanak ki november 22-én a Várkert Bazárba és merüljenek el a svájci cégek sokszínűségében!

Ha több kérdése is van a svájci adózási és jogi területeken, ne tartsa magában, hanem foglaljon előre időpontot tanácsadóinknál, akik készséggel állnak rendelkezésre az egész nap során.

Kövesse az esemény Facebook oldalát:
@SwisschamHungary2017BusinessDay

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük